OM MIG

Jag är en svensk matartist med en kandidatexamen i gastronomi och en magisterexamen i mat och matvetenskap.

Alla mina matkreationer är växtbaserade, alltså vegan. Jag utmanar det veganska köket genom att skapa vackra, smakliga och underhållande maträtter som inte går att kalla för sallader. Detta för att normalisera och påvisa att växtbaserad mat är till för oss alla att njuta av. 

 

Mat är för mig konst. Jag förmedlar mer än bara goda och hållbara måltider. Jag ger en unik och minnesrik upplevelse som är skapad genom vetenskap, konst och en nypa galenskap.

 

Jag arbetar globalt som konsult, där jag utför äventyrliga pop-ups måltidsupplevelser på hotell, resorts och restauranger. Jag utvecklar även unikt designade veganmenyer till hotell, resorts och restauranger. Läs gärna mer om mina tjänster i fliken ”Arbeta med mig”. 

 

2018 blev jag den utvalda entreprenören för att representera min kommun i ”Entreprenör Skåne, Sweden 2018”, vilket är ett program där de mest uppmärksammade entreprenörerna får för att utveckla sina företag. 

Jag blev även en av de 4 finalisterna i ”årets unga entreprenör Skåne Sverige, 2018”. Vilket är en utmärkelse för att uppmärksamma entreprenörerna som har visat framgång på ett personligt och affärsrelaterat plan, samt som har förmågan att inspirera andra unga entreprenörer. Se gärna mina diplom och andra artiklar om mig under fliken ”Press”.