CATEGORIES

Please reload

Now I'm here

2017/06/27

 

Wow. Now I'm here, with my own company... This is such a cool feeling to start your own business. It's like I have created a job for myself where I am my own boss and in charge of everything. It feels cool and a little scary at the same time.

 

I hope everyone who is thinking about starting their own company dares to do that. There is no possibility to fail when you start a company. Because it does not matter how successful the company will be. What matters is the great experience that no person can take away from you. On top of that you will feel how much you grow as person from all of experience. That growing feeling is indescribable but it is amazing, my wish is that everyone can experience it.

 

In my blog I will continue to inspire and to use Modern Nature healthy ingredients, with some recipes and tips. I will try to be more personal so you guys can get to know me as a person even more.

 

You are welcome to email me if you have questions, or if there is something special you want me to post here in the blog.

 

Oh, I almost forgot. I have just started a fb page for my company as well. Feel free to follow me there https://www.facebook.com/toraflorafood/

 

................................................................

 

Wow. Nu är jag här, med eget företag... Detta är en så häftig känsla, att starta sitt eget företag. Det är liksom jag som skapat ett jobb till mig själv där jag är min egen chef och har ansvar över allt. Coolt och lite läskigt på samma gång.

 

Jag hoppas att alla som funderar på att starta sitt eget företag vågar göra det. För det går faktiskt inte allt misslyckas med det. Kanske kommer företaget inte att gå runt men det är fortfarande inget misslyckade. Utan det är en stor, jäkla erfarenhet som ingen kan ta ifrån dig och du kommer känna hur mycket du växer utav den erfarenheten, den känslan är obeskrivlig men fantastisk.

 

Här i min blogg kommer jag att fortsätta inspirera till att ta tillvara på Modernaturs hälsosamma ingredienser, med en del recept och tips. Jag tror även att jag kommer att försöka vara mer personlig så att ni får lära känna mig som person ännu mer. 

 

Ni får jättegärna mejla mig om frågor eller om det är något särskilt ni vill att jag ska skriva om här i bloggen.

 

Oj, jag glömde nästan. Jag har precis startat en fb sida för mitt företag. Följ mig gärna där https://www.facebook.com/toraflorafood/

 

Please reload