CATEGORIES

Please reload

Mother Nature's Health

2017/07/11

 

 

As many already know, I love to use Mother Nature's ingredients in my recipes. I would probably have been classified as a witch if I lived in the 1700th century, haha. There are a lot plants in nature that we should take advantage of. Many times, we can pick our own pharmacy in nature.

 

I grow up with a dad who is a botanist, thus working with wild plants. And it is thanks to my dad I have learned a lot about edible plants in nature.

 

Now in the summertime I have picked a lot of wild plants and I’m currently drying them. For fall and winter, I will be able to use these dried plants as natural medicine to keep me healthy.

 

I think you should go out and pick your pharmacy while it’s still blooming. Of course, be careful to not pick poisonous plants. If you are unsure of what is edible, there are books about medicinal plants and Google also knows a lot ;)

 

...................................................

 

Som ni vet älskar jag att använda mig av Moder Naturs ingredienser. Jag hade nog blivit klassad som häxa om jag levt på 1600 talet, haha. Det finns otroligt mycket ute i naturen som vi borde ta till vara på. Vi kan många gånger plocka vårt eget apotek i naturen.

 

Jag är uppväxt med en pappa som är botanist, alltså jobbar med vilda växter.  Och det är tack vare min pappa som jag har lära mig mycket om ätbara växter i naturen.

 

Nu under sommartid har jag plockat mycket vilda växter och håller just nu på att torka dem. Till höst och vinter kommer jag kunna använda dessa torkade växter som naturlig medicin för att hålla mig frisk.

 

Så gå ut och plocka ditt apotek medan det fortfarande bommar. Såklart måste man vara försiktig så att man inte plockar giftiga växter. Om du är osäker på vad som är ätbart så finns det böcker om medicinalväxter och Google vet också en hel del ;) 

 

 

Please reload